Felt Craft Class

Felt Craft Class

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Monday, January 31, 2011

.:: Felt Brooch Flower Order Shiela ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 10:10 PM 0 comments
rm 5 sepasang


ini layan order dari shiela..
siap jadi model lagi tu..



ok yang ini dari pandangan dekat..
sesuai untuk dipakai dengan segala jenis tudung..
nampak cute n comey!

Saturday, January 29, 2011

.::Felt Brooch Love Order Sheila ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 8:52 PM 0 comments
ok yang ni pun order dari kawan seopis..
puan Shiela..
ade lagi order dia yang lain.
tapi terlupa nak snap gambar..
tapi kalau ade yang nak order macam ni pun boleh..





 sepasang RM 5
Open for order



merah hitam pilihan Puan Shiela sendiri...
cun gak colour ni..

.:: Felt Brooch Butterfly Order Ina ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 8:30 PM 0 comments
   ( sepasang rm5.00 )
open for order


sebenarnya order ina ni dah lama siap...
cuma x sempat lagi nak masukkan gambar..
ini masa mula2 lagi aku wat felt craft ni...



hitam putih warna fav si ina agaknyer ni..

Friday, January 28, 2011

.:: Tutorial Felt Craft : Hello Kitty ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 7:50 AM 0 comments



Yang ni plak tutorial felt Craft untuk
buat si comel Hello Kitty!!!
nampak mcm susah..
tapi sebenarnya senang jer..
jom buat jom!!

.:: Tutorial Felt Craft : Cookie Plushie ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 7:16 AM 0 comments




Ok ni adalah tutorial Seni Felt Craft..
sedekah dari youtube..
so sebelum aku pamerkan hasil kerja aku..
nak jugak share nga korang..
macam mana nak buat Felt Craft ni...
macam mana?
Nak cuba tak?

.:: Hantaran Perkahwinan Maz : Tema Silver VS Pink ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 4:14 AM 0 comments
Ini adalah hasil tangan aku untuk majlis persandingan Cik Maz..
Harap2 beliau akan berpuas hati..
dan semoga mahligai yang di bina nanti berkekalan hingga ke akhir hayat..
ok Cik Maz memilih tema
Pink dan Silver..
masih ade lagi beberapa hantaran yang masih dalam proses..
dah siap nanti aku akan post kat sini k
layannzzz dulu pic yang dah siap ni..
                               
      
Ini adalah gubahan untuk letak cupcake..                      

       

  
dari sudut pandangan atas
ok ini adalah untuk 
Gubahan Bunga Rampai..
Bunga Rampainyer mesti le belum potong..
so get ready je ler yer


Thursday, January 27, 2011

.:: Hantaran Perkahwinan Eca : Tema Gold .:

Posted by Mama Eisya Craft at 8:09 PM 1 comments
Ini adalah hasil tangan aku tuk Majlis Pernikahan adik aku
Hapsah & Rafizal
Tema dia gold..






.:: Salam Semua ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 7:50 PM 0 comments
Salam buat semua kawan-kawan..
ini adalah blog untuk aku letakkan semua hasil craft aku...
sekadar nak belajar lagi dan bermula dari bawah..
mintak tunjuk ajar yer bagi kawan-kawan yang dah otai dalam berblogger dan ber craft ni yer..
salam satu Malaysia buat semua..
 

Eisya Craft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei