Felt Craft Class

Felt Craft Class

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Wednesday, November 30, 2011

Kelas Asas Felt Craft

Posted by Mama Eisya Craft at 8:10 PM 0 comments

kelas asas felt craft

sesiapa yang berminat leh hubungi no yang tertera atau ke fb kami yer..
terhad tuk 10 org sahaja
sebarang pertanyaan leh hubungi sis yer

tq muacccss!!

Friday, May 13, 2011

:. Tutorial Bunga Felt Pertama Dari Noie .:

Posted by Mama Eisya Craft at 4:08 PM 2 comments


Hai kawan- kawan... terujanyer dapat buat satu tutorial hari ni.. hehehehe..
walaupun tutorial ni macam kelakor je aku tengok .. hehehe harap2 dapat bantu kawan2 yer.. just nak share ilmu je.. Tutorial ni untuk sesiapa yang minat dengan felt craft.. try2 buat bunga ni semalam... last2 mcm jadi plak.. kalau x sama dengan korang punyer jgn marah le yer.. sebab ni aku punya cara hahahahaha... ok tuk kawan semua.. ni trial pertama dari noie.... kalau dapat komen yang baik.. insya allah noie akan buat tutorial yang lain :) muaaaahhhh!!!
layannnzzzz...

Sunday, May 1, 2011

:. 3 lagi Id Holder siaapp!! .:

Posted by Mama Eisya Craft at 10:01 AM 1 comments


akhirnya berjaya siapkan lagi 3 order Id Holder dari rakan-rakan fb..
harap dia org akan suka..
:)



:. 3 Id Holder Felt Order Dari Ain .:

Posted by Mama Eisya Craft at 9:57 AM 0 comments



alhamdulillah.. lega..
akhirnya dapat aku siapkan ke tiga-tiga id order dari ain untuk kawan2 dia ni..

biru n hitam..

merah n putih..

hijau.. purple..

: Accesori Felt Part 2 .:

Posted by Mama Eisya Craft at 9:54 AM 1 comments






Ini antara starter kit yang bakal aku guna tuk class aku..
sebab tu tak buat yuran class mahal2..
sebab sesuai dengan kemampuan orang2 kat kawasan aku ni :P

kalau korang nak cuba..
RM10 perpack..
tapi tak banyak le sebab aku guna tuk class..
kalau nak leh add fb atau email aku ea..

teddy_bear81@ymail.com


jom le cuba!!
ade bran tak??

:. Accessori Felt Lelong .:

Posted by Mama Eisya Craft at 9:52 AM 0 comments


Act.. kebanyakan di bawah adalah barang tuk kelas hari tu..
tapi kalau le ade yang berminat leh ler order sekali ngan aku..
caranya kenalah email atau add fb aku..
teddy_bear81@ymail.com ..
nak kata murah tu ntah le.. nak kata mahal tu x jugak kot..

ikut dan korang le yer..




harga :- 10 sen ( 2 pcs )

harga : rm4.50 ( 6pcs )


harga :- rm5 ( 6 pcs )

harga : rm3.50 (25 pcs)

Kelas Asas Felt Craft Bersama Kaum Ibu

Posted by Mama Eisya Craft at 9:48 AM 0 comments

:. Kelas Felt Craft Bersama Wanita Felda Lok Heng Timur .:


Terima kasih pada semua ibu-ibu Felda Lok heng Timur..
yang telah menyambut kami dengan layanan yang sangat baik..
walaupun macam2 karenah yang kami jumpa hari ni..
tapi kalian semua memang best!!
jom layan.. panorama sepanjang kelas kami berlangsung!!..
layanzzz..





 

Eisya Craft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei