Felt Craft Class

Felt Craft Class

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Wednesday, April 20, 2011

.:: Id Holder Order By Ain ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 7:24 AM 0 comments

 Id Holder Order Dari Ain 


Ain Order lagi nampaknyer Id holder ..
untuk member dia katanya..
dia kata nak hijau purple janji jangan ade pink..
kira ok le ni kan :)


Tuesday, April 19, 2011

.:: Brooch Bunga Semperit ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 2:14 AM 0 comments

 Brooch Kuih Semperit 

Kawan-kawan comel tak brooch ni??
macam kuih semperit kan..
warghhh!!
teras lapar tetiba hehehhe

hehhehe comel ler kan..
meh le order..


ni nak jual harga borong jer..
1 pcs : rm3
4 pcs : rm10


jom lelong!!!!!

.:: Keychain Felt Order Bya Riza ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 2:09 AM 1 comments

Keychain Order Dari Riza 

wargghh!!
sungguh cute kan..
tapi sayang ade sedikit kesilapan
ade ke nama Riza tu jadi Razi???

wargghhhh!!!!



apepun lega sebab dah siap...

Tuesday, April 12, 2011

ID HOLDER FELT ORDER BY AIN

Posted by Mama Eisya Craft at 4:16 PM 2 comments

 Id Holder Felt Order Dari Ain 

( tolong abaikan gambr yg ade muke mak cik cute tu ea.. saje nk try hehehe )

Ini first time aku wat Id Holder ni..
tq pada Ain sebab order dari sis ea..
so sebagai order yg pertama so biaserlah dia dpt harga special hehhee

so mintak maaf ain sebab mungkin ade kekurangannyer yer..
so untuk itu sis bg Ain satu brooch Kuih semperit hehehehe..
( nanti tolong sis promote2 skit ea hahahha )


.:: Brooch Felt Kuih Semperit ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 4:14 PM 0 comments

:. Brooch Kuih Semperit .:


lagi sekali insan ini jadi model brooch aku..
kebetulan yer Cik Puan MAz..
hahaha maz mesti bising tgk muke ni lagi jadi model..
nak wat cm ner.. dh time aku nk snap gambar je dia pun muncul hehehhe

hehehe sweet tak?
hubby aku rasa mcm nk makan je dh mcm biskut dh hehehe..

harga dia murah jer k..
kalau mata manik tu RM2.50
kalau yg mata batu tu RM3.00
kalau berkenan baik order secept mungkin hehehhe selagi aku tgh ade mood ni..

tapi skrg ni tgh nk siapkan order dri org jauh kt selangor tu..
dia order key chain..
then ade lagi order dri member2 yg tgh tggu design dri dia org..
layanzzzz...

Monday, April 11, 2011

.:: Penggantung Dinding Felt Craft Order By Kak Jaliah ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 5:01 PM 0 comments

 

SEbenarnya semalam lagi dah siap benda ni..
cuma baru hari ni sempat masukkan dalam blog..



Order dari kak jaliah ni kahs tuk beday anak dia si Hanis Sofea..
yang ke 13 thn tak silap aku..
harap-harap dia suka le yer..
esok aku akan hantar pada dia..

suka dengan sudut hujung ni yang macam taman bunga dan rama2 hehehe




kat bawah tu ade tulis nama
" ummi dan luqman"
so sweet!!

:. Hairpin Felt dan Brooch Carnation ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 4:58 PM 0 comments

 Brooch Dan Hairpin Flower 


sempena cuti2 malaysia hari ni..
dan setelah siapkan orde dari kak Jaliah tuk beday anak dia..
tangan gatai godeh2 kain felt lebihan tu..
dapat le buat hairpin tuk eisya satu
then satu lagi buat brooch yang leh aku gunakan esok tuk melaram pi keje hehehe..


brooch pin tu baru 1st time aku buat..
ok x ea?
kekekkeke sesaje.. x de keje..


eisya said : sebenarnya entry ni copy je dri blog aku noieizan tu.. malas deh nak menaip semula hahahaha

Saturday, April 9, 2011

.:: Keychain FELDA ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 1:20 AM 0 comments
Keychain FELDA



dari sisi belakang
letak rama-rama biar nampak cute



dari depan..
nak hantar dengan sebut harga nanti..
mintak2 le lulus huhuhu
amin......

Thursday, April 7, 2011

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 12:49 AM 3 comments

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

.:: Felt Craft Class ::.


Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Wednesday, April 6, 2011

.:: Headband Bunga Pink Order By Azu ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 8:00 AM 0 comments

Headband Munge Cute Order By Azu 


Suka sangat tengok Headband Flower ni
Pink!!!
I like Pink!!


Act ni kata Azu untuk baby cute dia..
harap2 dia sukalah yer..
tq azu sebab order..
len kali order lagi yer!!


.:: Order By Puteri Farhana : Penggantung For Beday ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 7:55 AM 0 comments

Penggantung Cute Untuk Tersayang Order By Putri Farhana 


Amboiee tajuk tak tahan panjang!!
cute tak??
jeng.. jeng.. jeng..
untuk yang tersayang??
wahh ini tak leh bagi tau kuat-kuat kekekke
marah nanti si Putri..

apepun Putri sis mintak maaf sebab lambat siapkan..
tak per.. apepun lega sebab dah dapat siapkan..
then nanti sis kirimkan sekali brooch ulat n munge tu ea..
kalau nk tgk yang ulat tu ade kat entry sebelum ni tau..
tq sebab meng 'order'
len kali order lagi yer...
hehehhehe

Monday, April 4, 2011

.:: Order By Abg Yazid : Brooch Ulat dan Mickey ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 11:48 PM 0 comments
FUhh.. akhirnya berjaya jugak aku siapkan order-order dari kawan-kawan aku ni..
yang ni order brooch Ulat dan Mickey Minnie dari Abg Yazid..
comey tak??
kalau comey meh le order!!
berminat leh add Fb saya then pm kat inbox k!!..
Muaaaacccsss!!...

cute tak?

pasangan Mickey n Minnie

ulat-ulat yang cute!!

budak2 mesti suka ni tau..
 

Eisya Craft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei