Felt Craft Class

Felt Craft Class

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Tuesday, March 22, 2011

.:: Felt Crat : Brooch Bunga Comey ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 9:46 PM

1stly aku na ucapkan tq tuk Cik Ina coz sudi jadi model free tuk aku kekeke
ok ini hasil tangan aku yang tebaru ni..
brooch bunga..
yang kat tangan tu lambang arnab cute kakakakaka...

sape2 nak order leh



sebenarnya banyak lagi tapi x sempat nak ambik gambor

jangan pelik kalau banyak colour hijau pink..
sebab i suka colour tu tau
tengok le my model ni..
cute k

ini bukan model sakit gigi ea..


gambar dari jarak dekat..
cute tak?

0 comments:

 

Eisya Craft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei