Felt Craft Class

Felt Craft Class

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Sunday, May 1, 2011

:. Accessori Felt Lelong .:

Posted by Mama Eisya Craft at 9:52 AM


Act.. kebanyakan di bawah adalah barang tuk kelas hari tu..
tapi kalau le ade yang berminat leh ler order sekali ngan aku..
caranya kenalah email atau add fb aku..
teddy_bear81@ymail.com ..
nak kata murah tu ntah le.. nak kata mahal tu x jugak kot..

ikut dan korang le yer..




harga :- 10 sen ( 2 pcs )

harga : rm4.50 ( 6pcs )


harga :- rm5 ( 6 pcs )

harga : rm3.50 (25 pcs)

0 comments:

 

Eisya Craft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei