Felt Craft Class

Felt Craft Class

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Sunday, May 1, 2011

: Accesori Felt Part 2 .:

Posted by Mama Eisya Craft at 9:54 AM






Ini antara starter kit yang bakal aku guna tuk class aku..
sebab tu tak buat yuran class mahal2..
sebab sesuai dengan kemampuan orang2 kat kawasan aku ni :P

kalau korang nak cuba..
RM10 perpack..
tapi tak banyak le sebab aku guna tuk class..
kalau nak leh add fb atau email aku ea..

teddy_bear81@ymail.com


jom le cuba!!
ade bran tak??

1 comments:

amylela on June 7, 2011 at 1:16 AM said...

RM10 perpack? ade lagi ke? klu nak order online brp harga termasuk pos? saya baru nak berjinak2 dengan kraf felt ni...

 

Eisya Craft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei