Felt Craft Class

Felt Craft Class

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Friday, May 13, 2011

:. Tutorial Bunga Felt Pertama Dari Noie .:

Posted by Mama Eisya Craft at 4:08 PM


Hai kawan- kawan... terujanyer dapat buat satu tutorial hari ni.. hehehehe..
walaupun tutorial ni macam kelakor je aku tengok .. hehehe harap2 dapat bantu kawan2 yer.. just nak share ilmu je.. Tutorial ni untuk sesiapa yang minat dengan felt craft.. try2 buat bunga ni semalam... last2 mcm jadi plak.. kalau x sama dengan korang punyer jgn marah le yer.. sebab ni aku punya cara hahahahaha... ok tuk kawan semua.. ni trial pertama dari noie.... kalau dapat komen yang baik.. insya allah noie akan buat tutorial yang lain :) muaaaahhhh!!!
layannnzzzz...

2 comments:

mrs sweet lola on July 24, 2011 at 10:20 PM said...

nice tuto ^^,

hyazz on August 1, 2011 at 2:02 AM said...

bess nyer...leh blaja ni..senang jer nampak

 

Eisya Craft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei