Felt Craft Class

Felt Craft Class

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Tuesday, April 12, 2011

.:: Brooch Felt Kuih Semperit ::.

Posted by Mama Eisya Craft at 4:14 PM

:. Brooch Kuih Semperit .:


lagi sekali insan ini jadi model brooch aku..
kebetulan yer Cik Puan MAz..
hahaha maz mesti bising tgk muke ni lagi jadi model..
nak wat cm ner.. dh time aku nk snap gambar je dia pun muncul hehehhe

hehehe sweet tak?
hubby aku rasa mcm nk makan je dh mcm biskut dh hehehe..

harga dia murah jer k..
kalau mata manik tu RM2.50
kalau yg mata batu tu RM3.00
kalau berkenan baik order secept mungkin hehehhe selagi aku tgh ade mood ni..

tapi skrg ni tgh nk siapkan order dri org jauh kt selangor tu..
dia order key chain..
then ade lagi order dri member2 yg tgh tggu design dri dia org..
layanzzzz...

0 comments:

 

Eisya Craft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei