Felt Craft Class

Felt Craft Class

.:: Kelas Asas Felt Craft ::.

Berminat ke?
Kami akan mengadakan kelas asas Felt Craft atas permintaan mereka-mereka yang menghubungi kami selama ni, sebagai permulaan harga promosi akan diberikan kepada peserta yang terawal. Hanya RM50 sahaja termasuk semua peralatan

Tarikh belum ditetapkan terpulang mengikut sambutan yang diberikan, cuma kami perlukan senarai nama yang berminat buat masa ni..

Apa yang ada dalam Kelas Asas Felt Craft ni?

1. Belajar pengenalan felt. Terutama sekali produk2 yang bersesuain dengan kain felt.

2. Jenis-jenis jahitan yang bersesuaian untuk produk Felt Craft seperti jahitan jelujur, jahitan kia, jahitan insang pari dan jahitan sembat

3. Produk yang dihasilkan dalam kelas ini :
* Brooch

* Keychain

* Headband


Sila hubungi saya dengan segera untuk mendapat tempat.... lebih mudah jika anda add fb saya dan pm inbox atau email sahaja pada saya noiecraft@yahoo.com

Tuesday, April 12, 2011

ID HOLDER FELT ORDER BY AIN

Posted by Mama Eisya Craft at 4:16 PM

 Id Holder Felt Order Dari Ain 

( tolong abaikan gambr yg ade muke mak cik cute tu ea.. saje nk try hehehe )

Ini first time aku wat Id Holder ni..
tq pada Ain sebab order dari sis ea..
so sebagai order yg pertama so biaserlah dia dpt harga special hehhee

so mintak maaf ain sebab mungkin ade kekurangannyer yer..
so untuk itu sis bg Ain satu brooch Kuih semperit hehehehe..
( nanti tolong sis promote2 skit ea hahahha )


2 comments:

*47!k@# on April 12, 2011 at 8:12 PM said...

nak jadi pengedar jugak!!tp ika dok kedah :(

Mama Eisya Craft on April 14, 2011 at 3:33 AM said...

leh jer.. kalau minat ape slhnyer... kalau nak nnti hubungi akak kt no fon tepi tu atau pun kt fb k :)
teddy_bear81@ymail.com

 

Eisya Craft Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei